Cabonline Group

Fler åker taxi, och vi behöver bli fler som kör!

Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen.
Vi lever olika liv, har olika bakgrunder och drömmar om framtiden. Men vi har hittat en gemenskap i taxiyrket som vi trivs med och är stolta över. Läs mer på taxistories.se om våra medarbetare som berättar hur det är att köra taxi som yrke. Häng med, vi behöver bli många fler.

Välkommen på informationsmöte
Vi vill gärna hjälpa dig att smidigt bli en del av oss. Det första du behöver göra är att skaffa en taxiförarlegitimation (TFL) utfärdad av Transportstyrelsen.
Denna utbildning kan vi hjälpa dig med.
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi informationsmöten där du får lära dig allt du behöver veta om att arbeta med taxi. Gå in på taxistories.se och anmäl att du inte har TFL. Vi kommer då att kontakta dig och bjuda in dig till ett av våra informationsmöten.

Om Cabonline Group
Cabonline Group grundades 1989 och är en av Nordens ledande teknik och serviceleverantörer till taxi- och transportbranschen. Vi har 3000 åkerier anslutna med drygt 6 500 bilar under flera olika varumärken i Sverige, Norge, Danmark och Finland: TaxiKurir, Sverigetaxi, TOPCAB, Taxi Väst, Taxi Skåne, Norgestaxi samt ytterligare ett antal lokalt starka varumärken.

Adress
Cabonline Group
Kungsgatan 44
111 35 STOCKHOLM

Cabonline Stockholm
Anderstorpsvägen 22
171 54 SOLNA

Telefon: 0790-612 917

Yrken

Taxiförare