COOR

På Coor får du växa
Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer. Det betyder att vi jobbar med service inom en massa olika områden. Allt vi gör ska förenkla tillvaron för våra kunder. Vi kan exempelvis ta hand om lokalvård, sköta om personalrestauranger, hantera växeltelefoni, sköta om fastigheter, energioptimera med mera med mera. Fastighetsservice är ett av de områden som Coor satsar extra mycket på och växer inom. Hos oss får du arbeta inom en spännande bransch som utvecklas snabbt!

Variation i jobbet
På Coor är inte den ena dagen lik den andra. Alla våra kunduppdrag är olika och vad du fokuserar på beror på vilken kund du jobbar för. Inom Coor är ständig utveckling viktigt och vi försöker alltid förbättra det vi gör, både genom ny teknik och genom att lösa uppgifter på ett smartare sätt. Hos oss finns alla möjligheter att komma med kreativa lösningar om du får vara med att utveckla.

Exempel på arbeten hos Coor:
Fastighetstekniker
Gillar du kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? I rollen som fastighets-/drifttekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av våra kunders fastigheter. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta aktivt med daglig driftoptimering, energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt med mera. I driftteknikerns arbetsuppgifter ingår att rapportera fel och störningar, du för även journaler och skriver dagrapporter, ibland ingår det i arbetet att själv åtgärda felen. Övervakningen sköts oftast från ett kontrollrum via dataskärmar, men du går även kontrollronder ute i anläggningen.

Elektriker
Som serviceelektriker kommer du att utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. Det här är en roll för dig som har passion för teknik och som motiveras av att hitta lösningar samt av att ha kontroll över de tekniska systemen. Du kommer att arbeta med den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av fastighetstekniska installationer.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång
Vår unika superkraft är mixen av människor. Våra serviceteam är nyckeln till vår framgång; hos oss arbetar människor med olika expertis, bakgrund, etnicitet, utbildning och kompetens. Vi ger många en värdefull väg in på arbetsmarknaden. Hos Coor är du vår viktigaste tillgång.