Haninge kommun

Vill du kliva upp på prispallen med oss?

Vi ska bli Sveriges bästa arbetsgivare med Sveriges bästa kommunala verksamhet.

I Haninge finns många möjligheter oavsett om du har kort eller lång utbildning. Vi behöver dig som vill vara med och påverka framtiden. Vi kan lova att nästan oavsett vad du är intresserad av så finns det något för dig.

Hur är det att jobba i Haninge?
Hos oss finns det Tid för utveckling och Rum för idéer! Vi vet att de bästa idéerna kommer från våra duktiga medarbetare och vi tillsammans gör skillnad. Man mår bra i hjärtat när man både får vara med och utveckla och att utvecklas.

Jobba med barn
Att jobba i förskola och skola är ett av världens viktigaste jobb. Vi behöver duktiga lärare och förskollärare som vill göra skillnad.

Jobba med kommunikation och media
Tycker du om hemsidor, sociala medier, bloggar och skriva texter? Vi behöver duktiga personer som tycker om kommunikation och media.

Bygg staden med oss
Haninge ska gå från förort till stad och behöver duktiga ingenjörer. Tänk att kunna säga att du varit med och byggt en stad!

Jobba på kontor
Gillar du att planera, fundera, undersöka, skriva rapporter och hålla koll på olika viktiga saker? Det finns många olika administrativa arbetsuppgifter.

Hjälp dem som har det svårt
Klappar ditt hjärta för att stödja dem som har det svårt? En stor del av kommunens arbete handlar om att hjälpa de svagaste i samhället.

Jobba praktiskt
Är du praktiskt lagd? Vi har parker, idrottsanläggningar, vägar, rondeller och mycket annat att ta hand om. Är det du som ordnar med alla marschaller nästa lucia?