Malte Månson Verkstäder AB

TRANSPORTBRANSCHEN 2022/2023 OCH FRAMTIDEN
Trots stora utmaningar med fortsatt pandemi och ökade bränslekostnader för våra kunder gör Malte Månson sitt starkaste år hittills. Vi har under året inlett en rad intressanta samarbeten och kunnat förvärva ytterligare två verkstäder, en i Göteborg och Helsingborg. Vi ser att vi har stärkt vår position på marknaden ytterligare med vårt breda erbjudande där vi arbetar märkesoberoende gärna med både chassi och påbyggnad som en helhet.

HOS MALTE MÅNSON KAN DU BLI VAD DU VILL!
Malte Månson finns representerade på 16 platser i Sverige från Malmö i söder till Gävle i norr. Hos oss kan du arbeta som mekaniker, elektriker, kundmottagare, lagerman, reservdelsansvarig, verkmästare, verkstadschef, med ekonomi eller kvalitetsfrågor och marknadsföring för att nämna några av våra yrkesroller. Vi arbetar också med ständig utveckling av våra medarbetare inom områden som tex kyla, ackrediteringar, kranar på våra fordonstyper. Det är upp till dig vad du vill arbeta med och var du vill arbeta i landet!

MALTE MÅNSON OCH LÄRLINGAR
Vi har en lång tradition inom företaget att arbeta med återväxt och vi har under många år framgångsrikt arbetat med lokala skolor såsom Fredrika Bremer,
Stockholms transport och fordonsgymnasium och andra nätverk. Vår duktiga personal tar alltid hand om eleverna och många får direkt anställning efter slutförda studier, det som är viktigast för oss är att eleverna har viljan och ett intresse att lära sig.

ADRESS
Malte Månson Verkstäder AB
142 50 Skogås

Besök: Svarvarvägen 14B, Skogås
Telefon: 08-745 33 35