Malte Månson Verkstäder AB

Transportbranschen 2020/2021 och framtiden
Trots ett väldigt tufft år så har branschen klarat sig relativt bra, människor behöver fortfarande sina varor och genom det kommer alltid behovet finnas för ett bra kvalitativt underhåll på fordonen. Behovet av mekaniker och fordonselektriker kommer alltid att finnas och väljer du den här inriktningen så kommer det alltid finnas ett behov av duktiga medarbetare.

Hos Malte Månson kan du bli vad du vill!
Malte Månson finns representerade på 15 platser i Sverige från Malmö i söder till Gävle i norr. Hos oss kan du arbeta som mekaniker, elektriker, kundmottagare, lagerman, reservdelsansvarig, verkmästare, verkstadschef, arbeta med ekonomi eller kvalitetsfrågor och marknadsföring för att nämna några av våra yrkesroller. Vi arbetar också med ständig utveckling av våra medarbetare inom områden som tex kyla, ackrediteringar, kranar, våra fordonstyper. Det är upp till dig vad du vill arbeta med och var du vill arbeta i landet!

Malte Månson och Lärlingar
Vi har en lång tradition inom företaget att arbeta med återväxt och vi har under många år framgångsrikt arbetat med lokala skolor såsom Fredrika Bremer, Stockholms transport och fordonsgymnasium och andra nätverk. Vår duktiga personal tar alltid hand om eleverna och många får direkt anställning efter slutförda studier, det som är viktigast för oss är att eleverna har viljan och ett intresse att lära sig.

ADRESS
Malte Månson Verkstäder AB
136 50 HANINGE

Besök: Traversvägen 16 Jordbro
Telefon: 08-745 33 35