Olofsson Bil

Har du passion för bilar?

Välkommen i vårt gäng!

Olofsson Bil är ett familjeföretag som grundades 1966. Idag är vi ca 170 medarbetare som arbetar med bilmärkena Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT och CUPRA samt uppstickaren Electric Brands.

Hos oss jobbar du i en miljö som präglas av stark framåtanda och högt engagemang – där vi alla levererar personligare service till både kunder och kollegor.

Är du intresserad av bilar och människor är det här arbetsplatsen för dig. Här kan du växa – oavsett om det är inom mekanik och motorer, plåt och lack, däck eller försäljning. Som anställd på Olofsson Bil har du en god möjlighet att påverka din egen arbetssituation, och bygga vidare på dina kunskaper. Varje år satsar vi upp mot 5000 timmar på vidareutbildning så att våra medarbetare följer med i utvecklingen. Vi jobbar även aktivt för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Vårt aktiva arbete med hälsofrågor är ett exempel. Ett annat handlar om att ha kul ihop och göra inspirerande saker tillsammans så som t ex lyssna på föreläsningar, ha en gemensam after work eller större personalfest.

I slutändan är det ganska enkelt. Om vi trivs på jobbet så trivs kunden hos oss och nog har vi kommit en bra bit på vägen. Flera år i rad har Olofsson Bil legat i rikets toppnivåer, vad gäller kundnöjdhet kring de märken som vi representerar.

Nu satsar vi för framtidens mobilitet, elbilar och bilbranschens olika kringtjänster och då behövs fler kompetenta och engagerade medarbetare. Vi tror på mångfald och hos oss får du vara den du är. Kanske är det just du som är med och formar morgondagens framgångar?

Välkommen att upptäcka Olofsson Bil du också!

Adress
Olofsson Bil
Box 45, 136 21 HANINGE

Audi: Kilowattvägen 7, HANDEN
VW Trp, VW: Kilowattvägen 15, HANDEN
ŠKODA, SEAT, CUPRA: Albybergsringen 104, ÖSTERHANINGE
ŠKODA Nacka: Värmdövägen 79, NACKA