Olofsson Bil

Har du passion för bilar?

Välkommen i vårt gäng!

Olofsson Bil är ett familjeföretag som grundades 1966. Idag är vi ca 170 medarbetare som representerar märkena VW, Audi, ŠKODA, SEAT och CUPRA. Här jobbar du i en miljö som präglas av stark framåtanda och engagemang – både i mötet med kunden, men också i sam­spelet med kollegorna.

Är du intresserad av bilar och människor är det här arbetsplatsen för dig. Här kan du växa – oavsett det är mekanik och motorer, plåt, lack, däck eller försäljning som lockar. Du får en god möjlighet att påverka din egen situation, men också att bygga vidare på dina färdigheter. Vi satsar ca. 5000 timmar varje år på vidareutbildning. Det är en ambition som vi vill fortsätta hålla. Under en 3,5 års period är vi dessutom med i ett projekt som heter Hållbar Motorbransch. Projektet ska bidra till ett hållbart arbetsliv för alla anställda i de deltagande företagen, vilket också innebär att man ska orka arbeta fram till avtalad pensionsålder. Vi in­vesterar också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Vårt aktiva arbete med hälsofrågor är ett exempel. Ett annat handlar om att göra inspirerande saker tillsammans, t ex genom en kick-off, en föreläsning eller en personalfest.

I slutändan är det ganska enkelt. Om vi trivs så trivs kunden. Och nog har vi kommit en bra bit på vägen. Flera år i rad har Olofsson Bil legat i rikets toppnivåer, vad gäller kundnöjdhet kring de märken som vi representerar.

Nu satsar vi för framtiden och då behövs fler eldsjälar. Kanske är det du som är med och formar morgondagens framgångar? Välkommen att upptäcka Olofsson Bil – du också!

Adress
Olofsson Bil
Box 45, 136 21 HANINGE

Audi: Kilowattvägen 7, HANDEN
VW Trp, VW: Kilowattvägen 15, HANDEN
Skoda, Seat, beg: Albybergsringen 104, ÖSTER HANINGE
Skoda Nacka: Värmdövägen 79, NACKA