SFAB

Var med och bygg ett hållbart samhälle genom trygg och klimatsmart energi

Vår verksamhet, spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och miljösmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling och tar ett genuint ansvar för vår omvärld.
Vi levererar fjärrvärme till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system som vi på SFAB skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet.

FJÄRRVÄRME – EN SPÄNNANDE BRANSCH ATT ARBETA INOM
Att arbeta med fjärrvärme är händelserikt och utvecklande och vi kan erbjuda en stor variation av arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle samtidigt som du får ett spännande arbete i en liten organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder. Därför arbetar vi målmedvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar.