SVEAB

Vi anlägger framtiden

Som anläggare skapar du grunden till det vi går och står på

Visste du att yrken inom bygg- och anläggning är bland de jobb som i framtiden spås vara hetast på arbetsmarknaden? Med andra ord, har du hittat hit har du hittat rätt! Hos oss på SVEAB finns möjligheter inom både bygg och anläggning, men framförallt inom anläggning. Vi är faktiskt till och med Sveriges största renodlade privata anläggningsföretag.

Nu kanske du sitter och funderar på vad en anläggare gör egentligen? Svaret är att vi gör en massa coola saker! En del av det är markarbeten där man kan ha alla möjliga spännande uppdrag så som fotbollsplaner, parker och vägar. SVEAB har även haft projekt på både Bromma och Arlanda där våra anläggare gjort markjobb i flygplatsmiljö. Ganska häftigt tycker vi i alla fall! Men anläggning handlar inte bara om markarbeten. En stor del är även att göra jobb för vatten och avlopp. Så man skulle kunna säga att det är tack vare en anläggare som du kan dricka vatten ur kranen hemma.

Anläggning är ett spännande arbete med nya utmaningar för varje projekt. Det är som vi brukar säga: det går aldrig att veta hur det ser ut under marken innan du börjat gräva. Som anläggare skapar du grunden till det vi går och står på.

Känner du dig sugen på anläggaryrket nu? Bra, låt oss berätta lite mer om SVEAB! Vi är ett företag som drivs av ordet utveckling. Hos oss är det viktigt att du som medarbetare får sitta i förarsätet av din egen utveckling, här har alla möjligheten att utvecklas. Nu sitter du antagligen och ska göra ett val för din framtida utbildning, välj då en utbildning som verkar spännande där dina möjligheter till utveckling fortsätter även efter studierna. Anläggning är en sådan utbildning och SVEAB är ett sådant företag.

Vi ses efter dina studier, vi vill ha dig med när vi anlägger framtiden!

Adress

SVEAB
Box 3085
169 03 SOLNA

Besök: Gustav III:s Boulevard 54, 169 74 SOLNA
Telefon: 08-562 575 00