Vasakronan

Allt handlar om människor

Vasakronan är landets största fastighetsbolag. Vi förvaltar och utvecklar drygt 170 av landets finaste kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. Vår verksamhet påverkar väldigt många människor. De som jobbar hos oss, våra hyresgäster, våra leverantörer och alla andra som rör sig i staden. Det är för dem vi går till jobbet varje dag. För att se till att våra kontorshyresgäster har de bästa arbetsplatserna, butikerna de bästa lägena och de som rör sig i och runt våra fastigheter upplever våra områden som trivsamma och känner sig trygga.

Klimatfrågan är en kärnfråga för oss och vi gör vårt yttersta för att driva vår verksamhet på ett alltigenom hållbart sätt. 2021 korades vi som ett av världens mest hållbara företag. Och, vi jobbar varje dag för att behålla vår position. För att klara det har vi högt uppsatta mål på alla områden och vi spanar ständigt efter nya möjligheter.

Vill du också jobba för människor på världens mest hållbara fastighetsbolag? Så bra! För vi vill gärna ha sällskap av fler innovativa, affärsdrivna och motiverade individer. Läs mer på vasakronan.se och följ oss gärna på LinkedIn.