Uppsalahem AB

Tillsammans bidrar vi till ett levande Uppsala

Uppsala växer så det knakar och som Uppsalas ledande bostadsbolag är vi på Uppsalahem stolta över att vara en del av utvecklingen. Hållbarhet är en kärnfråga hos oss och genomsyrar hela vårt utvecklingsarbete. Därför utvecklar vi bostäder anpassade för såväl klimatförändringar som förändrade sätt att bo och leva. Uppsalahem förser Uppsala med ca 18 000 hem, inklusive studentlägenheter. Vi skapar trygga, trivsamma och härliga miljöer där många vill bo. Idag bor ca 30 000 Uppsalabor hos oss. Vill du vara en del av vårt utvecklingsarbete? På Uppsalahem finns det många spännande jobb, både för dig som är på väg ut i arbetslivet och för dig som har tidigare yrkeserfarenhet. Några inspirerande roller hos oss är:

Studentmedarbetare
Som studentmedarbetare erbjuds man en flexibel tjänst med upp till 15 h/vecka. Anställningen är anpassad för att det ska vara möjligt att kombinera heltidsstudier på universitet med arbete. Våra studentmedarbetare arbetar med samma uppgifter som vår ordinarie personal, med en viss anpassning till den begränsade arbetstiden för att det inte ska inverka negativt på studierna.

Förvaltare
Du leder arbetet med fastigheterna. Till din hjälp har du ditt team av fastighetstekniker och förvaltningsassistenter. Med fokus på ekonomi har du ett nära samarbete med leverantörer samt en kontinuerlig dialog med dina hyresgäster.

Projektledare
Som byggprojektledare arbetar du med att leda och driva nyproduktions- och underhållsprojekt. Du ansvarar för att hålla ihop hela processen från
planeringsstadiet till fullt färdigt projekt och leder projektgruppen i dess arbete.

Hållbarhet & jämställdhet
Vår vision är att bidra till ett levande Uppsala, därför har vi valt att integrera arbete med hållbarhet i hela organisationen. Jämställdhet är en annan hjärtefråga. Vi har fått flera utmärkelser för vårt jämställdhetsarbete, exempelvis Uppsala kommuns Jämställdhetspris och byggbranschens pris Jämställdhetsbygget.

Fastighetsbranschen – en framtidsbransch!
Ett eget hem är betydelsefullt för oss alla och bra bostäder efterfrågas alltid. På Uppsalahem drivs vi av att kunna erbjuda attraktiva boenden och bästa tänkbara service till våra hyresgäster. Vi söker ständigt nya positiva och motiverade medarbetare. Söker du sommarjobb, praktikplats, extrajobb eller vill du genomföra ett ex-jobb har vi många alternativ. Välkommen att kontakta vår personalavdelning eller läs mer på karriär.uppsalahem.se.