Uppsalahem AB

Tillsammans bidrar vi till ett levande Uppsala

Uppsala växer så det knakar. Det vi bygger idag ska stå i hundra år och passa för såväl klimatförändringar som förändrade sätt att bo och leva. Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med ca 17 000 hem, inklusive studentlägenheter. Vi skapar trygga och härliga miljöer där många vill bo. Idag bor ca 30 000 Uppsalabor hos oss. På Uppsalahem finns det många spännande jobb, både för dig som är på väg ut i arbetslivet och för dig som har tidigare yrkeserfarenhet. Några inspirerande roller hos oss är:

Fastighetstekniker
Du är en del av vårt förvaltningsteam som med fokus på service förvaltar våra bostäder. Du underhåller fastigheter och gör mindre reparationer inom el, VVS och snickeri. Du får dina uppdrag via mobilen och med en servicebil förflyttar du dig mellan jobben.

Förvaltare
Du leder arbetet med fastigheterna. Till din hjälp har du ditt team av fastighetstekniker och förvaltningsassistenter. Med fokus på ekonomi har du ett nära samarbete med leverantörer samt en kontinuerlig dialog med dina hyresgäster.

Skadesamordnare
Du fokuserar på att åtgärda uppkomna skador i fastigheter. Du projektleder och utreder skador samt föreslår insatser för återställande. Arbetet omfattar även en hel del kundkontakt.

Hållbarhet & jämställdhet
Vår vision är att bidra till ett levande Uppsala, därför har vi valt att integrera arbete med hållbarhet i hela organisationen. Jämställdhet är en annan hjärtefråga. Vi har fått flera utmärkelser för vårt jämställdhetsarbete, exempelvis Uppsala kommuns Jämställdhetspris och byggbranschens pris Jämställdhetsbygget.

Fastighetsbranschen – en framtidsbransch!
Ett eget hem är betydelsefullt för oss alla och bra bostäder efterfrågas alltid. Uppsalahem drivs av att kunna erbjuda attraktiva boenden och bästa tänkbara service till våra hyresgäster. Vi söker ständigt nya positiva och motiverade medarbetare. Söker du sommarjobb, en praktikplats eller vill du genomföra ett ex-jobb har vi många alternativ. Välkommen att kontakta vår personal-avdelning eller läs mer på Uppsalahem.se.