Karlstads kommun

Hos oss får du arbeta med sånt som är viktigt på riktigt. Som medarbetare i Karlstads kommun är du med och gör skillnad. Vill du vara med?

VI TILLVERKAR BRA DAGAR
Har du hört talas om den mänskliga faktorn? Hos oss är människorna viktigast. Varje dag är vi 7 500 jobbarkompisar som hjälps åt för att Karlstadsborna ska få ett så gott liv som möjligt. Karlstads kommun är Värmlands största arbetsgivare. Hos oss arbetar personer inom 450 olika yrken, till exempel förskollärare, ekonomer, ingenjörer, sjuksköterskor, lärare, socialsekreterare, IT-tekniker, biologer och jurister. Alla behövs.

MENINGSFULLA JOBB
Vi tar hand om Tora på äldreboendet på natten och ser till att lilla Jimmy från en fin dag på förskolan. Vi ordnar filmkväll på fritidsgården, vattnar stadens blommor och ordnar så att gatorna blir plogade.

Vi återvinner sopor till ny energi, levererar värme och ser till att lamporna lyser. Vi mäter vattenkvalitet, planerar och bygger. Vi har arbetsglädje och utvecklar Karlstad med stolthet.

FÖR KARLSTADSBORNAS BÄSTA
De närmaste åren behövs vi anställa många fler engagerade arbetskamrater inom många olika yrken. Människor som gör skillnad och som vill vara med och utveckla framtidens Karlstad.