Nordic Paper

Din anställning på Nordic Paper

Du stöter förmodligen på vårt papper varje dag utan att veta om det. Och skulle du arbeta hos oss på Nordic Paper så skulle du vara med och bidra till en mer hållbar framtid genom att tillverka miljövänligt papper som blir allt från bärkassar till laminatgolv och muffinsformar.

Om du skulle arbeta med oss i Säffle och Greåker (Norge) tillverkas Natural Greaseproof-papper. Det stöter du på när du använder bakplåtspapper eller kanske tar en burgare som är inslagen i papper.

Jobbar du vid vår fabrik i Bäckhammar eller i Åmotfors, skulle du vara med och tillverka kraftpapper, den typ av papper som hos oss heter iamKraft®. Precis som det låter är det pappret ett starkt papper (faktiskt ett av de starkaste i världen) som blir allt från mjölsäckar och lyxiga bärkassar till möbler, tändstickor och bygglaminat.

Oavsett fabrik skulle du vara med och bidra till det vi kallar för möjliggörande av grön urbanisering. Alltså att männi-skor världen över får hållbara förpackningslösningar, kassar, säckar, möbler, ja till och med kläder. Produkter som bidrar till en bättre miljö och som i många fall är goda alternativ till exempelvis plast.

Som medarbetare hos oss skulle du också vara med och föra arvet papperstillverkning vidare. Ett arv som hos oss har sina anor från 1800-talet.

Hållbarhet är en integrerad del i vårt dagliga arbete och vårt papper blir produkter som bidrar till klimatmålen.

Vi prioriterar våra medarbetares arbetsmiljö, hos oss ska det vara säkert och roligt att arbeta.

Hos oss som mellanstor arbetsgivare är beslutsvägarna korta. Alla medarbetare blir sedda och har goda möjligheter att göra karriär om viljan finns.