Norma Precision AB

Välkommen till ett företag med vinnande tankesätt och ett bultande hjärta för våra produkter, naturen och jakt. I nästan 120 år har vi på Norma tillverkat jakt- och skytteammunition i 130 kalibrar och har därmed ett av världens största sortiment. I framtiden behöver vi din hjälp för att möta utmaningarna som ett modernt och spännande företag i framkant.

Här på Norma finns passionerade jägare, skyttar och handladdare och generationer av ”Normaiter” har med sin yrkesskicklighet hjälpt till att utveckla Normas produkter till det de är idag. Vi är stolta över att kunna se tillbaka på ett stycke framgångsrik svensk industrihistoria och över vårt brinnande engagemang för att skapa ”den perfekta kulan”.

ATT JOBBA HOS OSS
På Norma blir du en del av ett nytänkande team, vi jobbar ständigt med att utvecklas för att kunna möta den nya yngre generationen av jägare och sportskyttar. Hos oss kan vi erbjuda flera olika yrkesområden som exempelvis automationstekniker, projektledare och produktutvecklare.
Genom att gå utbildningarna Teknikprogrammet, El och automation eller Industritekniska får du en bra utbildning och grund för att jobba hos oss.

Hoppas att vi ses! / Team Norma