AB Bostaden i Umeå

Välkommen till Bostaden!

Alla behöver någonstans att bo och Bostaden ser till att en stor del av Umeås befolkning har ett hem. Vi är ett kommunalt bostadsbolag som hyr ut lägenheter, studentbostäder och lokaler i Umeå. Eftersom Umeå är en stad som växer krävs det hela tiden fler bostäder, något vi har en stor del i.

Vill du jobba hos oss?

Oavsett vad du väljer att arbeta med hos oss så erbjuder vi ett jobb där du får möjlighet att planera den största delen av din arbetsdag själv. På Bostaden är det ett kamratligt och vänligt
klimat. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och att kollegorna trivs med varandra. Bostaden har bland annat fastighetsskötare och kvartersvärdar ute i våra områden och tjänstepersoner i olika funktioner på vårt huvudkontor i Moritzska gården.

Personalen är jätteviktig
Vi satsar mycket på våra anställda så att de ska trivas, ha en bra arbetsmiljö och känna gemenskap. Om du jobbar hos oss får du till exempel bidrag till friskvård och möjlighet att träna under arbetstid varje vecka. Våra anställda har ett arbete som innebär frihet under ansvar. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare får utvecklas och lära sig mer för att hela tiden kunna växa i sitt yrke.