Holmen

Ett lika smart som hållbart karriärval.

Naturens och teknikens möjligheter. Är du nyfiken på att jobba i en framtidsbransch, som möjliggör både hållbar utveckling och din egen utveckling? Vad bra. Det är nämligen precis det vi på Holmen fokuserar på!

Här i Västerbotten tar vi tillvara råvaran från regionens skogar, med ett cirkulärt tänk och ansvar ända från frö till färdiga trähus. Hos oss finns alltså hela kedjan från virkesinköp och skogsvård, till egna sågverk som producerar hållbara byggprodukter. Dessutom ingår Martinsons Byggsystem i Holmen, med smarta lösningar som gör att framtiden kan byggas i trä. Oavsett om det handlar om sporthallar, skolor, höga flerbostadshus eller kulturhuset Sara i Skellefteå.

För att klara allt det här har vi satt ihop ett team av alla möjliga olika kompetenser som jobbar tillsammans. Det är alltifrån skogsexperter, maskinoperatörer och truckförare, till ingenjörer, konstruktörer och säljare. Ärligt talat är det en rätt spännande arbetsplats, där du och din karriär kan fortsätta utvecklas. Och vi behöver hela tiden bli fler!