Elpress AB

Vi arbetar för en mer hållbar och säker värld

Världen efterfrågar mer hållbara och säkra lösningar och Elpress finns med och levererar elektriska förbindningar till bland annat el-bilar, vindkraftverk och tåg. Efterfrågan på våra produkter är större än någonsin. Elpress huvudkontor och tillverkning ligger i Kramfors och dotterbolagen finns i Tyskland, Danmark, Norge, USA samt Kina.

Vi är marknadsledande i Norden och våra produkter säljs bland annat till tillverkare av transformatorer, vindkraftverk, tåg, och telecom-industrier över hela världen.

FORSKNING OCH UTVECKLING
Tekniken går framåt i en rasande fart och vi vill hela tiden ligga i framkant vad gäller produktutveckling. Hos oss finns ett av Europas modernaste testlaboratorium där vi jobbar med att utveckla nya lösningar inom förbindningsområdet. På teknikavdelningen finns ingenjörer och tekniker som jobbar med teknisk dokumentation och framställning av våra produkter.

FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING
Våra säljare och distributörer finns runt om i hela världen. För att supporta våra säljare har vi en marknadsavdelning som arbetar med kommunikation och framställning av säljmaterial på flertalet språk.

IT OCH LOGISTIK
Vid vårt centrallager i Frånö packas varje år ca 90 000 ordrar som distribueras till över 70 länder. Vi har egen IT-avdelning som sköter logistiken och tekniken så att dataflödet från det att kunden lägger ordern fram tills fraktbolaget hämtar leveransen fungerar problemfritt.

INTERNATIONELL EKONOMI
All ekonomi på företaget sköts från vårt kontor i Kramfors där det arbetar civilekonomer, revisorer m.m. som hela tiden måste vara uppdaterade i den internationella ekonomins utveckling.