HSB Södra Norrland

VAR MED OCH BYGG HSBs FRAMTID
Tänk dig en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. För en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter i sunda material och för att var och en ska få en boendemiljö som gör vardagen enklare och trevligare.
Den organisationen finns. Den heter HSB. Sedan 1923 har vi verkat för att skapa det goda boendet. Det är här möjligheterna bor.

INNOVATIVT OCH HÅLLBART
HSB är ett privat företag som drivs i form av en medlemsägd kooperation. Vi bygger och förvaltar bostäder. Vi har alltid legat i framkant när det gäller innovationer inom boende. Vi var till exempel först med sopnedkastet, tvättstugan och badrum i vanliga lägenheter. Idag har vi samarbete med forskare på Chalmers i Göteborg genom projektet HSB Living Lab, där studenter bor i ett hus med 2000 sensorer som ger oss kunskap om hur vi ska satsa på rätt saker ur ett socialt, miljömedvetet och ekonomiskt perspektiv.

STARKA VÄRDEGRUNDER
Nöjda medarbetare är stommen i en hållbar verksamhet. I HSB skapar medarbetarna de värden som medlemmar och kunder upplever. För att alla ska trivas och göra ett bra jobb har vi de senaste åren arbetat med att utveckla organisationens kultur och värderingar. Våra värdegrunder ETHOS står för engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. De ska genom-syra all vår verksamhet.

JOBBA HOS OSS
HSB Södra Norrland verkar i Gävleborgs, Västernorrlands och Jämtlands län. Vi som jobbar här har många olika yrken och roller, så det finns goda möjligheter både för den som vill jobba inomhus och utomhus. Gemensamt för alla är att vi ska skapa ett gott boende för dem som bor i HSB.
Vill du jobba i en organisation med utvecklingsmöjligheter, bra förmåner och vi-känsla? Delar du dessutom våra grundvärderingar är kanske HSB rätta platsen för dig i framtiden!