Bostads AB Mimer

Vi jobbar för ett bättre Västerås...

Bostads AB Mimer är ett allmännyttigt bostadsföretag i Västerås. Vi utvecklar ett hållbart Västerås genom att bygga, äga, förvalta och hyra ut attraktiva bostäder för alla Västeråsare. Vi vill att alla våra hyresgäster kan känna att en bra dag börjar hemma. Vi gör skillnad. För våra hyresgäster. För ett bostadsområde. För en stad.

… och för att bli Sveriges bästa arbetsplats
På Mimer vet vi att balans i livet och friska medarbetare är det som ger goda resultat. Det är därför vi bland annat erbjuder våra medarbetare extra ledighet om de tränar på sin fritid. Hela 97 % av våra medarbetare tycker att jobbet är meningsfullt och mer än bara ett jobb. När vi rekryterar nya medarbetare är det därför viktigare att du vill vara med och göra skillnad än det som står i ditt CV. Great Place to Work rankar oss som 6:e bästa arbetsplatsen i Sverige. Vill du vara med oss att bli ännu bättre?

David Lindblom, Förvaltningsutvecklare
Som förvaltningsutvecklare får jag leda och driva långsiktiga projekt. Just nu jobbar jag med att skapa en modernare och smartare uthyrningsupplevelse och tjänster för våra kunder på vår hemsida. Jag gillar komplexiteten i mitt jobb. Det kan handla till exempel handla om att få nya system att ”prata” med befintliga vilket gör projekten utmanande. Sedan trivs jag väldigt bra med det team jag är en del av och med alla andra medarbetare.

Marielle Sahlander, Områdessamordnare
Jag jobbar närmast områdeschefen och är dennes högra hand. Jag jobbar också nära våra kvartersvärdar. Mina arbetsuppgifter varierar, det kan handla om allt från personalfrågor till kontakt med entreprenörer, vara delaktig i områdesutvecklingen och olika projekt. Men, det roligaste av allt är förstås kontakten med våra hyresgäster. Jag har jobbat på Mimer länge och i flera olika roller. Jag har alltid känt att det funnits möjlighet att utvecklas vilket gör att jag gärna stannar länge till på Mimer.

Maria Eberhardsson, Kommunikationschef
Jag ansvarar för Mimers varumärke, intern och extern. Mitt jobb är otroligt varierande. En dag kan innehålla samtal med journalister, möten med byråer, en filminspelning, möten med olika delar av organisationen och samtal med hyresgäster. Jag älskar att mitt jobb är varierande och utvecklande men också för att jag har fantastiska kollegor på den bästa arbetsplatsen jag någonsin varit på. I det större perspektivet är det också spännande och ibland hissnande att få vara med och arbeta för något som är så viktigt för Västerås som stad.