Coop Mitt Västmanland

DU ÄGER

Japp, som medlem på Coop är du ägare av Coop – Sveriges enda medlemsägda matkedja. Coop Mitt har totalt 96 butiker i Mellansverige, bakom oss finns 364 000 medlemmar och alla dessa kan vara med och påverka. Medlemmarnas engagemang och inköp är, och har alltid varit basen i vår verksamhet.

För 75 år sen till exempel, bröt Coop ny mark då vi började med innehållsdeklarationer på våra varor. Nu har Coops hållbarhetsdeklaration lanserats, som
bedömer hur mycket eller lite en vara påverkar klimat, miljö och samhälle. Coop vill vara Sveriges viktigaste konsumentkraft. Nu, då och för framtiden. Som anställd hos oss på Coop Mitt blir du tillsammans med dina kollegor en ambassadör för att bidra till den goda kraften i Mat-Sverige.

Ingen dag är den andra lik

På Coop Mitt erbjuder vi arbete i en omväxlande social miljö där ingen dag är den andra lik! Du ingår i ett team där laget går före jaget med kunden i fokus, vi levererar dagligen matglädje och eftersträvar ett kundmöte i världsklass. Vi är inne i en spännande förändringsresa, möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se – en ’digifysisk’ kundupplevelse helt enkelt. Innovationer som Scan & Pay (vår betaltjänst scanna och betala med mobilen) är här för att stanna, och vad som väntar i framtiden kan du vara med och påverka.

Som medarbetare hos oss erbjuds en bred erfarenhet inom dagligvaruhandeln, med goda möjligheter till karriär på arbetsplatsen. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanade jobb och i vår bransch söker vi dig som vill vara med och ta Coop in i en matinspirerande, hållbar framtid.

Kort sagt – vi äger.