Köpings Bostads AB, KBAB Service AB

VÄLKOMMEN ATT JOBBA HOS OSS!

Köpings Bostads AB är ett kommunägt bostadsbolag. Vi finns med i de flesta Köpingsbors vardag någon gång i livet. I våra 2 733 lägenheter bor det omkring 5 600 personer och i de 176 000 kvadratmeter kommunala verksamhetslokaler vi förvaltar ryms allt från skolor till idrottshallar och äldreboenden.

Vi är ungefär 150 medarbetare som arbetar för att våra hyresgäster ska få ett bra och tryggt boende med omtanke och framtidstro. Hos oss finns en bred kompetens inom en rad olika yrkesroller. Här kan du bland annat jobba som:

Bovärd
Ansvarar för de fastigheter som tillhör ett visst område. Planerar bland annat in- och utvändigt underhåll, visar och be-siktar lägenheter. Arbetar tillsammans med fastighetsskötare och reparatörer.

Fastighetsskötare
Arbetar bland annat med att städa trapphus och ta hand om ytor utanför fastigheter, så som planteringar, gräsmattor och snöskottning.

Reparatör
Reparerar fel som uppstår i fastigheter och lägenheter samt de verksamhetslokaler som vi förvaltar.

Drifttekniker
Sköter driften av våra fastigheter gällande bland annat värme och ventilation.

Lokalvårdare
Arbetar exempelvis med städning på skolor, förskolor och i andra lokaler.

Kundtjänst
Här arbetar receptionister och uthyrare. Bland annat hyr de ut lägenheter, hanterar nycklar, hyresavtal, felanmälan och administration gällande vår bostadskö.

Vill du jobba hos oss?
Varje sommar tar vi emot sommarjobbare. Kika in på vår hemsida i februari/mars.

Köpings Kabel-TV AB
Vi erbjuder boende i Köping och Kungsör att ansluta sig till vårt fibernät. Sedan ett antal år arbetar vi också aktivt med att ansluta fastigheter på landsbygden. Vi är nio anställda i företaget och förser ungefär 10 000 kunder med fiber. Hos oss arbetar datatekniker, system-tekniker och kundmottagare.