Systemair AB

Systemair är en av världens ledande tillverkare av ventilationsprodukter och har sitt huvudkontor i Skinnskatteberg, där det grundades 1974. Det som började som ett lokalt bolag har idag utvecklats till en global koncern som finns i 50 länder och har 6800 anställda. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av ventilationsprodukter. Allt ifrån små don som du kan se i taket eller väggen, som luften kommer ut eller in igenom, till luftbehandlingsaggregat lika stora som sommarstugor.

Vi tycker det är viktigt med engagemang och kvalitet i arbetet på Systemair. Vi jobbar utifrån våra värderingar – enkelhet, förtroende och prioritering. Det betyder att vi försöker att inte krångla till arbetet, vi har och visar förtroende för varandra och vi är måna om att prioritera vårt arbete så att alla vet vad som är viktigast. Det tror vi bidrar till att våra kunder får produkter och service av hög kvalitet samt att vi har anställda som trivs bra på arbetsplatsen.

För oss på Systemair är det också viktigt att jobba med utveckling av våra produkter, så att de blir bättre för både de som ska använda dem och för miljön. Det gör vi till exempel genom att mäta, testa och utveckla ventilationsförmåga, ljudnivå och värmetålighet i vårt toppmoderna utvecklingscentrum. Här finns ett rum för att mäta ljud som är så tyst att du kan höra dina egna hjärtslag och ett annat rum som är helt kolsvart där vi mäter luftrörelser med hjälp av grön laser.

Välkommen att vara med och utveckla och bygga framtidens ventilation tillsammans med oss!