AB Bostäder i Borås

Vi vill mycket i framtiden!
Vad vill du?

AB Bostäder i Borås är ett framåtsträvande bostadsbolag med 117 anställda som arbetar för att AB Bostäder ska vara ”det bästa boendet för boråsarna”. Detta innebär att vi är kundorienterade och proffsiga i vårt bemötande med våra kunder. Vi är ansvarsfulla och väl medvetna om att det vi gör påverkar människor och miljö, både på kort och lång sikt. Därför går vi alltid varsamt fram, lyhörda för marknadens behov och utmaningar. Vi är i ständig förändring. Det bidrar till att våra bostäder och områden hela tiden utvecklas i takt med omvärldens och våra kunders ökade krav. Därför är det viktigt att vi är utvecklande, både när det gäller kompetens och relationer till miljö och nya affärer.

Vi är ett kommunalt bostadsbolag i Borås som har som affärsidé att erbjuda ett varierat utbud av lägenheter i attraktiva och miljöanpassade områden. Vi erbjuder boende för alla livets skeenden. Och för alla plånböcker. Hos oss kan kunden välja att bo stort och naturnära eller litet med citykänsla. Eller tvärtom. Vi har något som passar alla! I våra områden har kunden nära till det som är viktigt för att få vardagen att fungera; arbete, skolor, dagis, natur, bra kommunikationer.

VI JOBBAR HÄR!
Vi är 117 anställda som tillsammans arbetar för att ge våra kunder ett så bra boende som möjligt. Vår serviceinriktade personal hjälper gärna till för att våra kunder ska trivas. Våra kompetenta kundvärdar, centrala felanmälan och personalen i Bobutiken, såväl som våra kvartersvärdar, snickare och målare har dagligen kontakt med våra kunder och jobbar mot detta mål.

Som allmännyttigt bolag tar vi ett större socialt ansvar och vi jobbar hårt med dessa frågor genom att våra utvecklare för social hållbarhet bland annat samarbetar med hyresgästföreningen, polis och Borås stads olika förvaltningar för att åstadkomma positiva förändringar i våra bostadsområden.

I verksamheten har vi även en administrativ avdelning och en affärsutvecklingsavdelning som arbetar både med att utveckla nya bostäder och att se till att våra fastigheter håller även i framtiden. Till det har vi en informationsavdelning med två kommunikatörer som jobbar med kommunikationen, både utåt mot allmänheten såväl som inom företaget. Självfallet har vi också en VD som ser till att hela organisationen fungerar problemfritt!

KUNDEN I FOKUS
Att arbeta med kunden i fokus och att kunna ge god service i alla lägen är viktigt för oss. Det är i mötet med kunden som AB Bostäders varumärke verkligen visar sig. Vi som arbetar på AB Bostäder vill alla ge våra kunder det bästa möjliga boendet. Därför utvecklar vi kontinuerligt våra bostäder och bostadsområden samt skapar nya bostäder. Alltid med ett hållbarhetsperspektiv som grund. Vi är ett socialt företag och vi har genom åren deltagit i en rad lokala arbetsmarknadsprojekt. Vi är också en stor sponsor av lokala arrangemang.

VI VILL MYCKET I FRAMTIDEN! VAD VILL DU?
Vill du jobba med social hållbarhet? Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? Kanske brinner du för att sätta din prägel på Borås. Och, samtidigt utveckla bostadsmarknaden?
Vad som än intresserar dig har vi på AB Bostäder säkert något som kommer passa dig i framtiden! Behöver du kanske sommarjobb eller examensarbete?

Kontakta oss gärna!