Borås Stad

Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb i framtiden?

Då tycker vi att du ska fundera på något av de jobb som finns inom Borås Stad, alltså kommunen Borås! Borås växer så det knakar, just nu bor det 113 000 människor i Borås och vi blir fler hela tiden. Det betyder att det under en lång tid kommer finnas många yrken som behöver nya medarbetare.

Hos oss finns cirka 250 olika yrken att välja mellan. Det rör sig om allt från arbete på förskolor, skolor och äldreboenden till asfaltsläggning, IT-arbete eller administration och mycket annat. Egentligen skulle man kunna säga så här: det som kommunen har hand om påverkar på något sätt alla som bor i eller besöker Borås. Även när du besöker Borås Djurpark tar du del av en verksamhet som ingår i Borås Stad.

Ett arbete inom Borås Stad innebär att du får arbeta med meningsfulla arbetsuppgifter och med något som är viktigt för alla som bor i kommunen. Din arbetsinsats gör skillnad, oavsett om du arbetar med människor eller i ett tekniskt yrke. Allt med det gemensamt att vi alla arbetar för att Borås ska bli en så bra  kommun som möjligt att bo i.

Vi söker ständigt duktiga och engagerade nya medarbetare till Borås Stad. Med cirka 10000 anställda och 1000 nyanställningar per år finns också stora möjligheter för dig att byta arbetsuppgifter, utvecklas och göra karriär hos oss.

Meningsfullt för dig.
Meningsfullt för boråsarna.

ADRESS
Borås Stad
Kungsgatan 55
501 80 BORÅS

Telefon: 033-35 30 00