Bröderna Brandt Bil AB

ETT FRAMTIDSTYRKE

Vilka jobbmöjligheter kan vi på Brandt Bil erbjuda dig?
Att arbeta på Brandt innebär en anställning på en koncern med över 720 anställda. Här kan du arbeta med både personbilar, lätta transportbilar, lastbilar, bussar, båtar och administration. Vår bransch är definitivt ett framtidsyrke då bilar, båtar, lastbilar och bussar kommer att finnas i många år. Du som är teknikintresserad ska definitivt satsa på vår bransch. Det gäller både på personbilsoch lastbilssidan. Tekniken utvecklas med rasande fart och det dröjer inte lång tid innan vi har självkörande bilar och lastbilar. Samtidigt utvecklas hela vår bransch mot laddbara fordon, både hybrider och fordon som enbart går på el. Eftersom vi är ett serviceföretag så innebär det även möten med människor både på säljsidan och på servicemarknadssidan, det ställer krav på att du har en god social kompetens.

SEDAN 1929 
Brandt Bil är ett stabilt familjeföretag där de anställda har en trygg anställning. Vi har sedan företaget startades, sålt, gjort service och reparerat både personbilar och lastbilar. Idag erbjuder vi även tillhörande tjänster såsom finansiering, försäkringar, drivmedel m.m.

VAR FINNS VI?
Vi finns i området vi kallar Brandtland och har anläggningar i Alingsås, Dingle, Ed, Falköping, Falun, Fiskebäckskil, Hedemora, Karlstad, Lidköping, Lysekil, Mariestad, Mellerud, Mora, Skara, Skövde, Stenungsund, Strömstad, Säffle, Tanumshede, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och Åmål.