Göteborgs hamn

Hej!
Du har säkert koll på var Göteborgs Hamn ligger men visste du att den är Skandinaviens största hamn? Här råder en febril aktivitet varje dag, året runt när gods som skogsprodukter, stål, fordon, kläder, möbler, elektronik och livsmedel, exporteras eller importeras via våra kajer. Det här har vi sysslat med under 400 år, och vi ska fortsätta göra det i minst 400 år till. Och ska vi finnas kvar behöver vi duktiga medarbetare som kommer med nya idéer och infallsvinklar på hur vi ska utvecklas, därför är du viktig för oss nu när du ska välja inriktning på utbildning och förhoppningsvis söka jobb hos oss så småningom.

Om Göteborgs Hamn AB
Hela hamnen består av ett flertal bolag och aktörer. Totalt sysselsätts cirka 22 000 människor av hamnen i Göteborg. Vi på Göteborgs Hamn AB är spindeln i nätet och ansvarar för helheten. Vårt främsta uppdrag är att stärka näringslivet, både lokalt och nationellt, samt skapa konkurrensfördelar för nordisk industri. Genom att underhålla, utveckla och marknadsföra hela hamnen skapar vi förutsättningar för ett starkt, effektivt och hållbart godsnav.

Bli en av oss
Idag arbetar drygt 170 personer på Göteborgs Hamn AB och vi erbjuder en lång rad stimulerande karriärmöjligheter. Här kan du till exempel arbeta med underhåll och nybyggnation, se till att fartygen kommer säkert i hamn, utveckla ny logistikmark eller kanske arbeta med global marknadsföring av Göteborgs Hamn. Som anställd utgör du vår absolut viktigaste resurs med alla möjligheter till stimulerande arbetsuppgifter och personlig utveckling. Vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsplats och är utnämnda till en av de jämlikaste arbetsplatserna.

Förmåner när du jobbar hos oss
Som anställd på Göteborgs Hamn AB har du en mängd förmåner. Vi erbjuder utbytesprogram till andra hamnar i världen, lönekompensation när du går på föräldraledighet, flexibel arbetsplats för många tjänster, subventionerat lunchkort, cykelförmån, friskvårdsbidrag och dessutom har vi ett aktivt hälsoarbete med olika aktiviteter.