Stena Fastigheter

Vi stärker de städer vi finns i

Vi på Stena Fastigheter månar om goda relationer. När vi tar hand om hus och kvarter och utvecklar socialt hållbara städer gör vi det i samarbete och i dialog med andra. Vi vill att människor som bor och arbetar hos oss ska trivas och stanna kvar länge.

Vi är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi hyr ut lägenheter och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler - och vi bygger både hyresrätter och bostadsrätter. För oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Därför arbetar vi med relationsförvaltning som är vårt arbetssätt för social hållbarhet och långsiktiga insatser i samarbete med bland andra, som skolor, ideella organisationer och myndigheter.

Vi stärker de städer vi finns i. Stolta och engagerade medarbetare som tar egna initiativ, är helt avgörande för att vi  ska lyckas bidra till långsiktigt hållbar stadsutveckling.

Hos oss finns många olika yrken, som fastighetsvärd, förvaltare, relationsförvaltare, uthyrare, projektledare, kommunikatör, fastighetschef, ekonom, IT, HR och verksamhetsutvecklare.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.