Trollhättan Energi

Ditt framtidsjobb:

Säkra elförsörjningen för 60 000 Trollhättebor

Som distributionselektriker hos Trollhättan Energi är du med och ser till att 60 000 människor får sin el tryggt levererad, dygnet runt. Det är du som gör att vardagen fungerar ute hos företagen, hemma, i skolorna och inom vård och omsorg. Och vi söker alltid dig som vill vara med och ta ett stort ansvar, tillsammans med schyssta och engagerade kollegor.

Utbildning som leder till jobb
Distributionselektriker är ett garanterat framtidsyrke och det finns flera vägar dit. Bland annat via gymnasieprogrammet i Vänersborg och Yrkeshögskolan i Göteborg. Vi på Trollhättan Energi ser fram emot möjligheten att erbjuda dig både praktikplats och anställning.

Efterfrågan på distributionselektriker är stort då behovet av el ökar och nya energikällor är en viktig del av omställningen till ett klimatsmart och hållbart samhälle. Jobbet passar dig som gillar att arbeta praktiskt, är teknikintresserad och vill ut i arbetslivet direkt efter gymnasiet.

Som det ser ut idag kan du räkna med att få jobb direkt efter utbildningen. Hos oss jobbar du med installation, utbyggnad, underhåll och den löpande driften av vårt elnät.

Vårt team består av både nyutbildade som erfarna distributionselektriker. Att ha en mix av yngre och äldre medarbetare, och att öka andelen tjejer, är viktigt för oss eftersom vi vet att en bra mix skapar en arbetsplats där vi tillsammans trivs ännu bättre.