Volvo Car Engine

Volvo Cars –

Designed for generations

Du har många val framför dig, vi vet. Ofta så säger folk att man måste bestämma sig nu vad man ska göra i framtiden. Men vi tänker så här.

Om man ändå ska jobba när man blir stor så kan man ju jobba med något som är kul, på ett stort svenskt företag och som gör världens bästa bilar. Volvo Cars kommer förändras mycket de närmaste åren. 2025 kommer hälften av alla nya Volvobilar vara rena elbilar och var tredje bil kommer vara själv-körande. Häftigt, eller hur!

Om du vill vara med på den resan i framtiden så är Volvo Cars rätt för dig. Inom Volvo Cars är du en del av ett team i ett globalt företag som bygger bilar och motorer av högsta kvalitet. I vår motorfabrik i Skövde bygger och utvecklar vi nya motorer som varje år blir bättre, starkare och renare. Varje team har ett övergripande ansvar för kvalitet, leverans och lagutveckling.

Vi erbjuder dig att under grundskolan söka dig till vårt unika PRAO-projekt, där du får chansen att känna hur det är att arbeta på riktigt i ett globalt företag. Ju äldre du blir, öppnas även möjligheten att söka andra typer av utmaningar inom företaget. Så som sommarjobb, ingenjörsprogram, examensarbeten, traineeprogram och sedan kan ditt nästa jobb finnas inom Volvo Cars.

”Tveka inte att ta en närmare titt på Volvo Cars”