Volvo Group Trucks Operations, Powertrain Production Skövde

Är du nyfiken och driven? Vill du vara med och bygga framtidens tillverkningsindustri? Då ska du söka dig till Volvo i Skövde! Vi befinner oss i en transformeringsresa – och vi vill gärna att du är en del av den. Volvo Group Trucks Operations, Powertrain Production är en av världens främsta motortillverkare och en del av AB Volvo. Tillsammans arbetar vi för att bli världsledande inom hållbara transportlösningar.

Tillverkningsindustrin är en varierande bransch med goda utsikter för jobb framåt. På Volvo i Skövde finns möjligheten att jobba med hela kedjan, från smält järn till den färdiga produkten.

Hos oss kan du bland annat jobba som montör, CNC-operatör, elektriker, mekaniker, tekniker, ingenjör, projektledare, ekonom, logistiker, inköpare, administratör, personalvetare, ledare med mera. Vissa tjänster kan du börja på direkt efter gymnasiet medan andra kräver ytterligare studier.

Det finns ett flertal olika sätt att få en anställning hos oss. En bra början är att läsa industri- eller teknikprogrammet på gymnasiet.

Vi har även ett nära samarbete med Volvogymnasiet i Skövde som erbjuder en mix av programmen natur, teknik och industri. I utbildningen ingår även utlandspraktik samt praktik på något av Volvobolagen i Skövde. Transportbranschen är rätt plats för alla som vill vara med och göra verklig skillnad för samhället – både nu och i framtiden. Vad är ditt bidrag?