NTI Gymnasiet Borlänge

Framtidens innovationer börjar här

Digitaliseringen är här för att stanna och fortsätter förändra varje bransch, och varje yrke. Tech, IT och digitalisering går därför som en röd tråd genom alla våra utbildningar, så att du förbereds inför den digitala framtiden oavsett om du läser IT, teknik, natur eller design hos oss.

Framtidssäkrad utbildning
Vi ger dig en framtidssäkrad utbildning och ser till att alltid ligga i framkant vad gäller innovation, den senaste tekniken och nya metoder. Som elev på NTI Gymnasiet Borlänge kan du till exempel vara säker på att den utrustning du använder i IT-labbet, creative space eller i vårt makerspace är likadan som den i branschen!

Testa dina idéer i vårt kreativa makerspace
Vårt makerspace är en toppmodern high-tech-verkstad med den senaste utrustningen och tekniken. Här kan du göra allt från att utforska med VR/AR, till att 3D-printa eller bygga och programmera din egen robot.

Certifiera dig inom branschkritiska system och programvaror
Som elev hos oss kan du certifiera dig i system och programvaror som är viktiga för branschen. Du kan till exempel certifiera dig i design med Adobe och programmering, servrar, nätverk och säkerhet med Microsoft. Med ett certifikat i till exempel Adobe och Microsoft har du inte bara ett bevis på din kompetens, du blir även extra attraktiv på arbetsmarknaden!

På NTI Gymnasiet Borlänge spenderar du dina dagar i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Borlänge med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen hit!

ADRESS
NTI Gymnasiet Borlänge
Jussi Björlings torg 1
784 33 BORLÄNGE

Telefon: 0243-79 56 40

Program

Teknikprogrammet - Informationsteknik

El- och energiprogrammet - IT & Nätverk

Naturvetenskapsprogrammet - Naturvetenskap

Estetiska programmet - Design & Media