Staffangymnasiet

TILLSAMMANS SKAPAR VI FRAMTID

Hos oss får du möjlighet att fördjupa de kunskaper du redan har, lära dig mycket nytt och möta nya människor. Du kommer garanterat att utvecklas som människa när du väljer någon av våra gymnasieskolor; Staffangymnasiet i Söderhamn och Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.
Vi välkomnar dig till tre roliga år!

STAFFANGYMNASIET
Redan i dörren kan du känna av den speciella stämning som Staffangymnasiet är känd för. Det myllrar i korridorerna av samtal och diskussioner. Här finns en energi som nästan går att ta på. Alla olika typer av människor och stilar blandas och du kan enkelt smälta in – eller sticka ut. Alla får plats för att alla behövs.
Dina möjligheter att få en väl anpassad gymnasieutbildning är många. Vår ambition är att ge dig det yttersta av kunskap, entreprenörskap och inflytande. Vi öppnar dörrarna till både högskolan och arbetslivet. Alla våra utbildningar, de yrkes-inriktade och de högskoleförberedande, erbjuder engagerade, kunniga lärare och hög kvalitet på undervisningen. Till
hösten startar vi naturbruksprogrammet med inriktning djurvård. På Staffangymnasiet kan du dessutom både plugga och idrotta på elitnivå (NIU).