CyberGymnasiet Malmö

Plats för personlighet!

Välkommen till skolan mitt i hjärtat av Malmö! Vi är kända för vårt inkluderande, positiva och familjära klimat. När du börjat på CyberGymnasiet kommer vi tillsammans jobba för att du ska lyckas nå dina mål, och den framtid du eftersträvar.

Lärande!
Lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process. Därför söker vi ständigt nya vägar för att komma vidare inom pedagogisk utveckling. Vi arbetar aktivt med elevinflytande och att ge våra elever en insyn i hur världen ser ut utanför skolans fyra väggar. Vi ämnesintegrerar, programintegrerar och samarbetar med andra skolor, arbetslivet och har vänskolor utanför Sveriges gränser.

Trygg miljö. Goda relationer.
Vi har flera återkommande traditioner och många andra aktiviteter på skolan som skapar gemenskap, trivsel och samhörighet. Det märks i relationen mellan personalen och dig som elev och i relationen mellan eleverna. Hos oss kommer du utmanas, utvecklas och lära dig nya saker i en trygg och utmanande miljö.

Gemenskap och mående.
Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror vi att vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning och vi tycker att det är viktigt att vi bryr oss om varandra, både i och utanför skolan. För om du trivs kommer du att lyckas bättre!

Heltidsmentor!
Från första dagen hos oss får du en mentor som följer dig genom hela din gymnasieutbildning. Mentorn arbetar med din studiemässiga utveckling, måluppfyllelse, och sociala situation på skolan. Din mentor lär känna dig, uppmuntrar, coachar, vägleder och följer upp hur det går för dig. Tillsammans jobbar ni med dina målbilder och framtidsplanering.

ADRESS
CyberGymnasiet Malmö
Östra Kanalgatan 3
211 41 Malmö

Program

EE - El & Energi, Elteknik, Dator- och kommunikationsteknik
ES - EST, Foto och film, BIL, Konstnärskap och design, TEA, Framför och bakom kameran
HV- HV, Frisör
NA - NA Medicin och människan
SA - BET, Kriminologi, SA, Europa och världen