Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Möllan

Du som elev är det som är viktigast för oss!

Vad är det egentligen som gör att en utbildning förbereder dig för nästa steg efter gymnasiet? På Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Möllan är vi övertygade om att personligt engagemang, verklighetsförankrad undervisning och att utbildningen är spännande och motiverar dig är det som leder till resultat. Det är viktigt för oss att det går bra för dig.

Personligt engagemang
Vi har som ständigt mål att se till att du som elev får med dig så mycket relevant kunskap som möjligt från dina tre gymnasieår. Därför arbetar vi hela tiden med att utforma en skolmiljö efter just dina behov, så att de förutsättningar du behöver för att utvecklas finns där. Vi vill att du som elev ska ta studenten från vår skola med ett ökat självförtroende och större mod än när du började hos oss. Och även om det är du själv som utgör den största drivkraften för din utveckling, finns vi till för att stötta dig hela vägen.

Vi tycker det är viktigt att alla våra elever mår bra och orkar hela dagen. Därför bjuder vi på frukost varje dag, och på eftermiddagen finns det alltid en frukt att hämta i vår matsal.

Undervisning som är på riktigt
Vi tror på att lärande är mer än att läsa om teorier i en bok. Av den anledningen är många av våra lärare experter inom sina områden, med lång erfarenhet från branschen vilket hjälper dig koppla teori till verklighet. Vi har också många skarpa samarbeten med det lokala näringslivet.

En unik profil på din utbildning
Våra program riktar sig till elever som är entreprenörer, serviceinriktade och kreativa. Alla program har sina egna unika profiler vilket inte bara gör din utbildning extra spännande utan också får dig att sticka ut på arbetsmarknaden. Vi erbjuder både yrkesprogram för dig som vill kunna börja jobba direkt efter examen, och högskoleförberedande program för dig som vill fortsätta studera efter gymnasiet.

ADRESS

DBGY Malmö Möllan
Friisgatan 17, 214 21 MALMÖ

Telefon: 073-256 06 14

Program

Möllan
HAHAN Säljare
HT Hotell & Turism

Möllan 2
EKEKO Business & Hospitality Management
HVFRS Barberare
HVFRS Frisör
SABET Uniform och beteende