Katrineholms gymnasieskolor

Börja din resa mot ditt drömyrke hos oss i Katrineholm!

Hos oss får du en bra start på din resa mot ditt drömyrke! Vare sig du vill bli speldesigner eller ekonom, sjuksköterska eller kock – vi har gymnasieprogrammen som ger dig bra förutsättningar till att nå fram dit du vill. Du kan läsa mer om våra skolor och deras program på katrineholm.se/gymnasiet.

Duveholmsgymnasiet
Är du intresserad av animation och visualisering och vill få möjlighet att utveckla din kreativitet inom två- och tredimensionell bild? Då är vår inriktning animation och visualisering på estetiska programmet något för dig! Utbildningen är en spetsutbildning med sökande från hela Sverige. På Duveholmsgymnasiet finns även Katrineholms anpassade gymnasieskola som erbjuder både individuella- och nationella program.

Katrineholms Tekniska College
Vi på Katrineholms Tekniska College (KTC) erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar med hög nationell standard. Oavsett om du vill jobba inom vården, bygg, fordon, VVS eller teknik har vi framtidsmöjligheterna för dig! Vår utbildningsmiljö efterliknar arbetsplatser, då vi exempelvis har en modern fordonspark och bygganläggning, den senaste teknik inom VVS och produktionshall för teknikeleverna.

Lindengymnasiet
På Lindengymnasiet tycker vi att det är viktigt att skola och arbetsliv samarbetar för att kunna ge dig bästa möjliga förutsättning att lyckas med dina studier och din fortsatta yrkeskarriär. Vilket program du än läser har vi ett samarbete med näringslivet i form av studiebesök, gästföreläsare, Ung Företagsamhet (UF), Arbetsplatsförlagt lärande (APL) eller lärlingsutbildning.