Bergstrands Gymnasium Sigtuna

För dig på väg till ett viktigt jobb!

Bergstrands Gymnasium i Sigtuna är en liten och familjär skola, där vi prioriterar närhet mellan elever och lärare. Vi jobbar till viss del enligt Case-modellen, som gör studierna än mer relevanta och intressanta.

Alla våra utbildningar är till branscher där det råder stor efterfrågan på yrkeskunnigt folk, vilket leder till stora möjligheter till jobb!

På vår skola här i Sigtuna har vi sedan några år tillbaka samarbetat med Arlanda gymnasiet där vi utbildat elever på inriktningen transport från årskurs två. Fr.o.m 2022 tar vi över hela utbildningen från årskurs ett samt utökar med bygg och anläggningsprogrammet inriktningar Anläggningsfordon, Husbyggnad samt Mark och anläggning.

Sedan 2006 har vi i Stockholm och Uppsala utbildat över 3000 elever till lastbilschaufförer, personbilsmekaniker, snickare, målare, husbyggare, anläggare m.m. Dessa elever är idag verksamma inom vår kommun och på andra orter i Sverige där de bidrar till att bygga hus och hem, underhåller och reparerar fordon samt transporterar det företag behöver och det vi konsumerar.

Se mer på beut.se/gymnasium-sigtuna

ADRESS

Bergstrands Gymnasium Sigtuna
Kolstavägen 20, 195 91 Märsta

Telefon: 08-708 00 90

Program

Bygg- och anläggningsprogrammet
(Anläggnings-fordon, Husbyggnad, Mark och Anläggning)