Torsbergsgymnasiet

TILLSAMMANS SKAPAR VI FRAMTID

Hos oss får du möjlighet att fördjupa de kunskaper du redan har, lära dig mycket nytt och möta nya människor. Du kommer garanterat att utvecklas som människa när du väljer någon av våra gymnasieskolor; Nordanstigs gymnasium i Bergsjö, Staffangymnasiet i Söderhamn och Torsbergsgymnasiet i Bollnäs. Vi välkomnar dig till tre roliga år!

TORSBERGSGYMNASIET
Vår skola är framgångsrik och strävar framåt inom många områden. Atmosfären och gemenskapen på Torsbergsgymnasiet är mycket speciell. Både mellan eleverna och mellan elever och lärare.

Möjligheterna att skapa en gymnasieutbildning som följer just dina drömmar är enorma. Och vi vågar lova dig att din utbildning uppfyller näringslivets krav på arbetssätt och arbetsformer samt högskolans krav på förkunskaper. Här finns mycket att välja på; bland annat IB - International Baccalaureate Är du idrottsintresserad har du möjlighet att välja mellan ett antal idrotter. Vi har elitidrottsgymnasium (NIU), riksidrottsgymnasium (RIG) inom parasport samt idrottsprofil inom olika idrotter.