Nordvik

Välkommen till Nordvik
- din framtid börjar hos oss!

Hos oss bor och pluggar du i en fantastisk natur med havet runt hörnet i Höga kusten.
Våra fantastiska och engagerade lärare och instruktörer hjälper dig till en yrkesexamen inom någon av inriktningarna djurvård, häst, trädgård eller lantbruk, och som första gymnasieprogram i Sverige har vi en unik satsning på mental träning.

Personlig utveckling
Du är viktig för oss och vi vill ge dig verktyg du har nytta av genom hela livet. Mental träning är viktigt för att lära sig etablera god självkänsla och vanor inom t.ex. studier, träning och hälsa och hos oss får du arbeta tillsammans med supercoachen Stig Wiklund som tränar idrottsstjärnor som tillsammans vunnit mängder av OS- OCH VM-guld.

Lärlingsutbildning
Naturbruksprogrammet hos oss är en lärlingsutbildning där du till stor del lär dig genom att vara med och sköta Nordviks egna djur, mark och anläggning. Hälften av studietiden är inriktningstid och du läser alla dina ämnen här på Nordvik.

Internat med havet runt hörnet
Vårt internat har plats för 80 elever och vår boendevärd tar hand om dig och ordnar aktiviteter. Här råder en mycket familjär stämning med en skön gemenskap där vänskapsband knyts för livet. Du kan göra utflykter med båt, kanot och skoter eller fiska, träna dig själv eller din fyrbenta vän.

Våra kockar lagar riktigt god mat till dig
Vår fantastiska restaurang har en ekologisk profil med många lokalproducerade råvaror. T.ex. så kommer allt nöt- och lammkött från vår egen gård. Här serveras frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika, från råvara till färdiga maträtter.

Kom och hälsa på oss
Du som är nyfiken på Nordvik är hjärtligt välkommen att göra en prao-vecka/dag här. En mycket uppskattad aktivitet där du blir omhändertagen från början till slut.

ADRESS
Nordvik Utbildningar AB
Nordvik 108
872 98 NORASTRÖM

Telefon: 0613-711 200