Kunskapsgymnasiet Norrköping

Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa prov. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person.

Här kan du vara dig själv samtidigt som du ingår i en stark gemenskap. Kunskap och studier är grunden, men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga vägval till exempel.

Hos oss möter du engagerade lärare som brinner för att undervisa.

Eftersom vi fokuserar på djupa ämnes-kunskaper och gör strategier för hur du ska plugga smart, kommer du att bli väl förberedd för högskola och universitet. Genom studiecoachning, individuellt och i grupp, får du kontinuerlig vägledning. Coachningen ger dig samtidigt en naturlig kontakt med din lärare.

Vi vill att du ska ha de bästa möjlig­heterna att utvecklas i din egen riktning. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med motivation, kommunikation och ledarskap. Som student på Kunskapsgymnasiet kommer du att vara rustad för vidare studier, jobb, företagande eller vad du än drömmer om att göra efter gymnasiet.

Välkommen till oss!

Mer information om våra utbildningar hittar du på kunskapsgymnasiet.se/norrkoping.

 

ADRESS 

Kunskapsgymnasiet Norrköping
Holmentorget 10
602 32 Norrköping

Telefon: 08–506 910 00

Program

Kunskapsgymnasiet Globen

EK – Ekonomi
Ekonomi, Juridik

NA – Naturvetenskap
Naturvetenskap, Samhällsvetenskap

SA – Samhällsvetenskap
Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap