Feedback från elever

Här lite feedback vi har fått in från elever om vad de tyckte om Framtidstågets Digitala lektion:

Jag vart inspirerad av denna film, den gjorde mig motiverad att söka sommarjobb och fokusera på skolan så jag kan välja exakt vad jag vill på gymnasiet.
Det fick mig även att tro på mig själv och lita på mina val i livet.
Elev, Boden

Tyckte denna filmen hjälpte mig väldigt mycket till mina gymnasieval och även i framtiden.
Elev, Upplands-Bro

Väldigt bra, tydlig och kreativ. Kreativiteten gjorde så att man hängde med hela filmen.
Elev, Gävle

Väldigt bra och lärorikt.
Elev Karlskrona

Väldigt bra film, mycket informerande och till en bra hjälp nu till gymnasievalet.
Elev, Örebro

Mycket bra film skulle rekommendera den till alla mina kompisar.
Elev, Jönköping

Jag tyckte att det var bra att så många olika jobb och sommarjobb nämndes, och att det fanns variation i jobb de presenterade!”
Elev, Luleå

Programledarna pratade tydligt och förklarade hur man kan tänka när det kommer till att välja gymnasiet. Det beskrev även tydligt vilka yrken som behöver fler anställda vilket inspirerar väldigt mycket.
Elev, Brunflo

Väldigt bra då man får en bra inblick i vad man kan tänkas jobba med i framtiden.
Elev, Kalmar

Det gav bra information, både när Willy och Rebecca stod och pratade, men också genom filmerna man fick se som visade hur jobb fungerar.
Jättebra att man kunde höra folk som jobbar inom ett yrke förklara hur det är och om det är jobbigt, roligt m.m. Jag hade dock velat se lite mer yrken, t.ex inom polis/utredare och allt som har med det att göra.
Elev, Växjö

Bra och tydlig film.
Elev, Karlstad

Jag tycker det är bra att ungdomar får en chans att utbildas och informeras om vilka möjligheter det finns i framtiden. Om någon är osäker på sitt gymnasieval får man väldigt många, bra och varierade yrken att fundera över. Det ger en en chans att ta reda på hur man på bästa sätt kan skaffa ett jobb eller ett sommarjobb, vad som är bra att tänka på
helt enkelt. En mycket bra och viktig film som jag tycker fler har nytta av att se på.
Elev, Stockholm

Visade många jobb jag inte tänkt på.
Elev, Kinna

Bra förklarat!
Elev, Gnesta

Jag tyckte att det var en bra film som förklarade vilka yrken man har mycket chans att få arbete i. Personerna som ledde programmet, Rebecca och Willy var väldigt energiska vilket kändes trevligt.
Elev, Trelleborg

Intressant och inspirerande film.
Elev, Göteborg

Klippen är ett bra sätt att få igång elever som har det svårt att välja linje eller vad man vill bli. Ett yrkesjobb kan vara en bra idé för dem som redan efter studenten vill börja jobba direkt men även ett bra sätt att lära sig mer om miljön och kunskapen inom det yrket. Det är även intressant hur mycket olika yrken och jobb man kan välja på.
Elev, Nacka

Jag fick motivation!!
Elev, Lomma

Jag tycker filmerna var bra eftersom jag såg hur många olika val det verkligen fanns och fick mig att tänka vad jag ville gå och jobba med.
Elev, Östersund

Bra! De va tydligt, intressant och väldigt lärande!!
Elev, Helsingborg