SYV kommentarer

SYV, Töreboda:

Tack Fantastiska Framtidståg!
Det är superviktigt för eleverna att få höra budskap om framtiden från andra aktörer utanför skolan! Tack inspiratören för ditt engagemang, entusiasm och kloka råd till eleverna! Du var varmt, tydlig och rolig i rösten! Fantastiska inspiratörer du hade med dig också! Mycket Bra jobbat!Tack allesammans!Så viktigt för eleverna att bli stärkta i deras val och beslut! Att se och höra hur andra har valt olika vägar till framtida yrken. Framtidståget gör skillnad, ger perspektiv och eleverna relaterar till olika yrkesfilmer när vi har samtal. Underlättar Valet!

 

SYV, Malmö:

Jättefint upplägg och eleverna får sig verkligen en tankeställare, samt konfronteras med verkligheten. En bra mix inom och emellan upplägget gällande filmer, själva anförandet och sedan avseende inspiratörerna.
Tusen och åter Tusen tack för besöket och ni är helt fantastiska i eran utövning!

 

SYV, Falköping:

Tack för besöket! Det var mycket uppskattat av både oss lärare och eleverna.

 

SYV, Gullspång:

Jag tycker att Framtidståget är en superbra "tanke-väckande" aktivitet som jag gärna vill fortsätta att erbjuda mina elever.

 

SYV, Höör:

Vi är supernöjda med upplägget. Lagom stor grupp i ett klassrum funkar utmärkt och gör eleverna mer delaktiga i informationen

 

SYV, Malmö:

Som vanligt ett mycket bra framtidsrecept som presentatören och hennes inspiratörer framförde. Filmen var också ny och inspirerade ungdomarna ytterligare.

Hoppas att vi kan få träffas åter igen nästa år.

 

SYV, Ronneby:

Mycket inspirerande. De yrkesverksamma som var och pratade gav en inblick i yrkena samt framförde detta med bravur.

 

SYV, Gagnef:

Det var endast presentatören och en inspiratör hos oss, båda var helt fantastiska då det gällde att fånga elevernas intresse sista lektionstimmen.

 

SYV, Umeå:

Framtidståget är en perfekt kickoff inför gymnasievalet.

 

SYV, Halmstad:

Jag har pratat med ett flertal elever och de uppskattade besöket från Framtidståget. Jag tycker att det är trevligt när man bryter könsnormer så som att en manlig förskollärare kommer och pratar om sitt yrke.

 

SYV, Landskrona:

Det var en bra uppstart till det fortsatta gymnasiearbetet på skolan.

 

SYV, Halmstad:

Tiden på en timma är bra. Filmerna var bra, korta, informationsrika och jag tror att det vidgade elevernas perspektiv. Inspiratörerna och presentatören var jätteduktiga och det var en väldigt rolig timma.