Fredrika Bremergymnasiet

BLI VAD DU VILL.

VI GÖR DET MÖJLIGT.

Välkommen till Fredrika Bremergymnasiet. Vi är en av Stockholms största, mest moderna och populära gymnasieskolor med en nästan unik bredd av utbildningar och samlad kompetens. Här finns 2100 elever och 250 anställda. Vi har tretton olika program och många inriktningar på samma ställe. Vi har dessutom toppmoderna och välutrustade undervisningslokaler som studiosalar, labbsalar, inspelningssalar, ate?e, verkstäder och vanliga lektionssalar.

Nya Fredrika Bremergymnasiet är en inspirerande plats med ett arbetssätt som ger möjlighet till nya upp­täckter. Vi är en stor skola, men vill jobba efter den “lilla skolans anda” – med kamratskap och ro för studierna. Här kan du också kombinera gymnasietiden med ett aktivt liv – inte minst genom elevkåren, SKOL-IF och de många idrottsakademierna.

Vårt stora programutbud ger dig goda vägar inför framtiden. Samtliga nationella program ger dig möjlighet att läsa in behörighet för högskola eller universitet.
Vi har ett rikt utbud av yrkesutbildningar och ett nära sam­arbete med olika branscher. Bland våra senaste tillskott kan nämnas Handels- och administrationsprogrammet – ett av flera exempel där vi också erbjuder möjlighet att driva ett UF­företag, i samarbete med Ung Företagsamhet.

Nyfiken på att veta mer? Kolla in vår hemsida fredrika.se eller kom förbi på en fika och bilda dig en egen uppfattning. Varmt välkommen till oss i Haninge!