Fredrika Bremergymnasiet

BLI VAD DU VILL.

VI GÖR DET MÖJLIGT.

Välkommen till Fredrika Bremergymnasiet – en av Stockholms största gymnasieskolor med en nästan unik bredd av utbildningar och samlad kompetens. Skolan – som också är en av länets modernaste i sitt slag – erbjuder hela tretton populära program med en stor mängd inriktningar och profiler. Det är vad vi kallar en riktig skola, med plats för alla och där alla ska respekteras och trivas. Kom hit som du är, jobba hårt, och bli den du vill. Tillsammans gör vi det möjligt!

Nya Fredrika Bremergymnasiet är en inspirerande plats. Moderna, välutrustade lokaler ger goda möjligheter till studier. Vi är en stor skola, men de olika programmen läser i egna områden nära sina lärare. Här kan du också kombinera gymnasietiden med ett aktivt liv – inte minst genom elevkåren, SKOL-IF och de många idrottsakademierna.

Vårt stora programutbud ger dig goda vägar inför framtiden. Samtliga nationella program ger dig möjlighet att läsa in behörighet för högskola eller universitet.
Vi har ett rikt utbud av yrkesutbildningar och ett nära samarbete med olika branscher. Inom ramen för det individuella valet kan du också, oavsett program, hitta något som passar dina intressen. Kriminologi, räddningsmedicin eller eget företagande - här finns något för dig och din framtid!

Nyfiken på att veta mer? Besök oss och bilda dig en egen uppfattning eller kolla in vår hemsida fredrika.se. Varmt välkommen till oss i Haninge!