Timrå gymnasium

På Timrå gymnasium är öppenhet viktigt. Öppenhet i betydelsen att vi har öppna sinnen för att våra elevers individualitet ska vara med och forma en högkvalitativ utbildning såväl som mer konkret: lokalerna är öppna, våra engagerade medarbetare är alltid tillgängliga för eleverna och dörren till vår expedition står alltid öppen.

För oss är det viktigt att skapa goda relationer med eleverna, vår personal har ett nära samarbete med ungdomarna och vi rör oss mycket ute i korridorerna och lär känna våra elever.

På vår skola går omkring 400 elever och det ger en familjär känsla. Lokalerna är mysiga och trivsamma och det finns gott om ytor både för att kunna sitta och plugga i lugn och ro och för att umgås med sina kompisar. Vi har även ett eget bibliotek och ett elevcafé.

Vi ligger i framkant tekniskt, har specialutbildningar inom flygplatsteknik, blåljusyrken och idrott, ett nära samarbete med näringslivet och är en Amnestyskola som aktivt arbetar för mänskliga rättigheter genom drivande lärare på Samhällsvetenskapsprogrammet.

Varje år ser vi fram emot att välkomna nya elever till oss, och vi hoppas att just du ska välja att bli en av oss på Tigy!