Casino Systems Coordinator, NetEnt

Jag heter Therese och är 32 år och har arbetat på NetEnt i över 4 år, men har haft olika arbetsuppgifter under åren.

Jag valde mitt yrke på grund av  
Jag hamnade här lite av en slump, vilket jag är väldigt tacksam för idag! Det var en tidigare kursare som jobbade här som tipsade mig om NetEnt.

Jag har följande utbildning  
Kognitionsvetenskaplig magisterexamen från Umeå Universitet. På gymnasiet läste jag Samhällsvetenskapligt program med inriktning mot ekonomi.

Denna utbildning krävs för mitt yrke 
Jag skulle rekommendera en ganska bred utbildning för det här jobbet, det är något som har varit en stor fördel för mig!

Detta är fördelarna med mitt yrke 
Att få vara en del av ett snabbväxande företag där man får ta mycket eget ansvar men även får en stor frihet. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka, inte bara sin egen utan även företagets framtid. Sen gillar jag verkligen att vi är ett så mångkulturellt bolag, alla erfarenhet gör det till en väldigt spännande och dynamisk arbetsplats.

Detta är nackdelarna med mitt yrke  
Det är ett konstant högt tempo och det kanske inte passar alla, men för mig har det varit en av de positiva drivkrafterna.

Detta är mina arbetsuppgifter under en typisk arbetsdag  
För mig finns det nog inga typiska arbetsdagar, varje dag är unik och man får ta dagen som den kommer. Jag hanterar och levererar slutprodukterna som våra kunder får ta del av. Jag ser till att rätt kunder får rätt produkter helt enkelt. Allt från att arbeta långsiktigt med att planera stora releaser till att hantera akuta problem och prioritera, ingår i jobbet. En annan viktig del av mitt jobb är att se till att de slutprodukter jag hanterar följer de regler som finns på de olika marknader där våra kunder verkar.

Tillsammans gör det att jag arbetar nära många olika komptenser och delar av organisationen i en koordinerande roll. Något som passa rmig väldigt bra, att få vara både social och arbeta i den tekniska framkanten.

Utvecklingsmöjligheter inom mitt yrke är  
Jag utvecklas mer eller mindre varje dag! Jag började här för över fyra år sen, när jag var nyutexaminerad, och jobbade då som systemtester, något som är långt ifrån det jag gör idag. Jag har fått gå flera både interna och externa utbildningar via NetEnt, vilket har bidragt till min utveckling. Under de här åren har jag fått mer kunskap och erfarenhet än någon utbildning någonsin kunnat ge.

Övrigt intressant att tänka på med mitt yrke är   
NetEnt är ett ungt och roligt företag med över 600 anställda från mer än 40 olika länder. Och är en spännande bransch med en väldigt positiv utvecklingskurva!