Epiroc Sweden AB

Servicetekniker
– En nyckelroll i verksamheten

Som Servicetekniker på Epiroc Sweden AB arbetar du ute hos kund eller i någon av våra verkstäder, i gruva eller på något av Sveriges infrastrukturprojekt, under- eller ovanjord. Du har ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av våra gruv- eller anläggningsutrustningar blir dina främsta arbetsuppgifter.

Du får möjlighet att arbeta självständigt med stöd av ditt team med både planerat underhåll och akut service. Tillsammans strävar vi efter goda kundrelationer och framgångsrik service - allt med kundens bästa i fokus. Som servicetekniker på Epiroc har du även stora möjligheter att utvecklas och prova olika roller, antingen inom säljbolaget eller i andra delar av vår verksamhet.

Vi är Epirocs säljbolag i Sverige
Epiroc Sweden AB är det svenska säljbolaget och vi ansvarar för att marknadsföra och sälja våra gruv- och bergbrytningsprodukter, samt tillhandahålla service till våra kunder i Sverige och på Grönland.

Epiroc i stort
Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller vi innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Vi erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm och har cirka 17 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i cirka 150 länder.

Emelie - Regional Servicechef

Ulrica - Global Analytic Architect

Är du en problemlösare?

Linus - Service Technician

Soujanya - Global Delivery Manager

Om oss

ADRESS
Epiroc Sweden AB

Besöksadress Stockholm
Sjöbodavägen 9, 145 53 Norsborg

Telefon: 010 – 755 00 00