Telge

Telge - Bakom kulisserna på Södertälje

Det som andra tar för givet är vår största uppgift: allt från fibernät, återvinning, hyreshus och el till riktigt gott vatten. Låter det som lugn och händelselös verksamhet?
Knappast. Bakom kulisserna på de mest vardagliga samhällsfunktioner löser vi både praktiska och strategiska problem. Telge består av flera olika bolag med olika inriktningar – men alla med samma mission:
Vi ska göra det enklare, bättre och roligare att bo, leva och verka i Södertälje.

Vi levererar tjänster och produkter som gör nytta idag utan att belasta morgondagen. Hållbarhet på Telge handlar lika mycket om miljö som arbetsmiljö, socialt ansvar, ekonomi och verksamhetsutveckling.

Enkel. Personlig. Öppen. Modig.
Våra kärnvärden, enkel, personlig, öppen och modig hjälper oss att välja rätt i vårt arbete. De är verktyg för hur vi är mot varandra, våra samarbetspartners och mot våra kunder.

Hos oss är du viktig!
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Här kan du påverka på riktigt. Genom ett meningsfullt uppdrag, ansvar under frihet, anställningsförmåner och med utvecklings- och karriärmöjligheter ger vi var och en av våra medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra arbete. Vi tillåter inte diskriminering i någon form. Du är välkommen hit för den du är.

Här gör du skillnad.
Vi är Södertäljes femte största arbetsgivare. Telge är Södertälje kommuns bolagskoncern med verksamheter inom bostäder, fastigheter, nät, återvinning, el, hamnverksamhet, bemanning, inköp och science center. Här kan du jobba som ingenjör, ekonom, bostadsuthyrare, fastighetsskötare, experimentbyggare, kundansvarig, hantverkare, inköpare, utställningsvärd, stuveriarbetare och renhållningsarbetare för att bara nämna några av alla de tjänster som finns hos oss.