Coop Norrbotten

Väntar arbetslivet runt hörnet? Är du intresserad av människor, mat och av att leverera service i världsklass? Då kanske du vill bidra till den goda kraften i Norrbotten genom att vara en del av Coop för Norrbotten.

Coop Norrbotten är en av länets största privata arbetsgivare och hos oss finns många olika yrkesroller. Genom vårt koncept, Coop för Norrbotten, vill vi påminna om att vi är norrbottningarnas egna matkedja som ägs av våra 145.000 medlemmar. Det betyder att vi äger, delar på vinsten och ger tillbaka till länet tillsammans. Vinsten från butikerna återinvesteras i länet i form av nya butiker, jobb och allt som gör vardagen ännu härligare i vår del av landet. Genom att vara norrbottningarnas egna matkedja bidrar vi alltså till den goda kraften i Norrbotten.

Som anställd är du tillsammans med dina kollegor från Katterjåkk i norr till Munksund i söder ambassadörer för Coop Norrbotten. Hos oss har värdskapet en central roll. Att jobba inom handeln handlar om att varje dag möta människor i många olika skeenden i livet som letar matinspiration, storhandlar till familjen, eller bara är inne för att köpa en snabb lunch. Vi vill vara något extra. Därför måste du som jobbar inom Coop Norrbotten också vara intresserad av detta värdskap.

I vår bransch söker vi människor med sinne för affärer, mat och matlagning samt intresse för att arbeta för och med människor. Ett omväxlande arbete med möjlighet att växa. Du som trivs med detta omväxlande arbete har stora möjligheter att göra karriär på arbetsplatsen.