Sparbanken Nord

Vi vill att du och vårt samhälle ska växa

Hur är det att jobba på Sparbanken Nord? Det vi vet med säkerhet är att våra medarbetare stannar länge hos oss. Kanske beror det på att vi är en trygg arbetsgivare med sunda värderingar som tror att hållbarhet även gäller människor i arbetslivet. Kanske är det stoltheten över att vi är en bank som gör skillnad för många människor, föreningar och företag där vi finns. Kanske är det för att vi trivs helt enkelt.

Som medarbetare ska du må bra, ges förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv och samtidigt ha möjlighet till personlig utveckling. Vi vill att du ska växa.

Sparbanken Nord är regionens egen bank med ca 200 medarbetare från Kiruna i norr till Piteå i söder. Eftersom vi är en sparbank så stannar våra vinster lokalt – här där vi bor och verkar. En stor del går direkt till det vi kallar samhällsnytta. Det kan vara en säker sjöräddningsbåt, en populär fotbolls-turnering eller ett spännande rymdforskningsprojekt. Saker som får ett samhälle att utvecklas, i litet och stort. Som medarbetare bidrar du till att förverkliga goda idéer och göra platsen vi bor på ännu bättre.