Saab AB Arboga

På försvars- och säkerhetsföretaget Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor och partners runt om i världen som alla delar vår utmaning och vision – att göra världen till en säkrare plats.

På Saab jobbar vi med att lösa avancerade problem på ett nyskapande sätt. Våra engagerade medarbetare arbetar med hundratals produkter, tjänster och lösningar inom allt från flyg, ubåtar och robotsystem till samhällssäkerhet, logistik och mycket annat. Saab är också ett företag med möjligheter. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du har möjlighet att påverka din egen utveckling. Vi satsar på våra medarbetare och ledare, vi arbetar aktivt med att utveckla våra medarbetare och uppmuntrar att du provar flera olika yrkesroller inom företaget, kanske också utomlands.

Företagskulturen hos oss kännetecknas av kunnande, förtroende och vilja, där du varje dag får möjlighet att hitta nya lösningar och utveckla nya produkter tillsammans med dina kollegor.

Särskilt stolta är vi över att vara en av de attraktivaste arbetsgivarna i Sverige bland ingenjörsstudenter, enligt den svenska Universum-rankningen.

Vill du bli en av oss?
Gå in på vår webbplats och läs om vilka möjligheter som finns för just dig! Du kan också följa oss på sociala medier: saabgroup.com/newsroom.

ADRESS
Saab AB
732 81 ARBOGA

Telefon: 0589-800 00