PayEx

Vad tror du om ett jobb i en bransch där pengarna flödar?

Brukar du använda Swish när du köper något? Eller Apple Pay kanske? Eller kort? Kontanter? Hur du än väljer att betala är det i alla fall en sak som är säker: För bara tio år sedan var möjligheterna betydligt färre.

För oss som sysslar med betalningar är den här utvecklingen så klart superspännande. Och du kan bli en del av den.

Vi är experter på betalningar
PayEx är en koncern med cirka 850 medarbetare i Norden och Baltikum och sedan 2017 ett helägt dotterbolag till Swedbank. I PayEx-koncernen ingår också Swedbank Pay, som har kompletta betallösningar för butik och e-handel.

Vi hanterar årligen åtskilliga miljarder kronor i våra system och för att vi ska kunna fortsätta att ligga i framkant och kalla oss experter på betalningar måste vi hela tiden jobba med utveckling. Och det är där du kommer in i bilden.

Vad vill du göra på PayEx?
Kanske är det du som är med och utvecklar nya sätt att betala och ta emot betalningar och hantera pengaflöden.

Men det finns andra möjligheter också. Vi behöver alltid nya talanger inom ekonomi, IT och produktutveckling. Och så klart även personer som är bra på service. För en bra kundtjänst lär vara minst lika viktigt imorgon som det är idag.

Jo, det var en liten detalj till …
Om vi inte löser hållbarhets- klimat- och miljöfrågor så är allt annat egentligen ganska ointressant. Det har inte undgått oss, trots att vi jobbar med pengar. Eller kanske snarare tack vare att vi jobbar med pengar. För har vi ingen planet så har vi inga kunder. Därför försöker vi dra vårt strå till stacken för att nå de globala målen för FN:s Agenda 2030.

Låter det bra? Hör av dig till hr@payex.com eller på 0498 20 20 38 så berättar vi mer om vilka studievägar du kan välja om du vill jobba på PayEx.