Essity Hygiene and Health

Vill du arbeta på ett företag med hållbarhet och hälsa i fokus?

Välkommen till Essity, ett ledande hygien- och hälsobolag.

Essity är ett ledande globalt företag inom hygien- och hälsoprodukter med försäljning i cirka 150 länder och med ca 48 000 medarbetare världen över. Produktportföljen inkluderar varumärken som TENA, Libresse, Tork och Libero. En av Essitys svenska enheter ligger i Falkenberg och där tillverkar vi hygienprodukter för konsument-, hälso- och sjukvårdsmarknaden. Falkenbergsenheten är även ett viktigt logistikcenter för distribution av koncernens produkter till den nordiska marknaden.

Enheten i Falkenberg har ca 340 anställda och är en modern organisation med högteknologiska maskiner och tankesätt. Teknikutveckling och uppgraderingsprojekt står ständigt på vår agenda och vi producerar ca 2 miljarder produkter varje år.

Att jobba på Essity är inte bara en karriär, det är en chans att få göra världen mer hälsosam, hygienisk och säkrare plats. Vårt uppdrag är att öka välbefinnande för de miljontals människor som använder våra produkter varje dag.

Då Essity är en stor global koncern finns det goda möjligheter att utvecklas vidare i sitt arbetsliv så väl i Sverige som internationellt. I Falkenberg har vi många olika yrken att erbjuda, som tex elektriker, operatörer, truckförare, mekaniker, process- och kvalitetsingenjörer, planerare, laboratorietekniker, projektledare samt roller inom IT, HR, ekonomi, inköp mm.

Ett bra sätt att få in en fot på Essity är att sommarjobba hos oss. Varje sommar erbjuder vi ca 50 sommarjobb och många av dessa återkommer som anställda när de är klara med sina utbildningar.