Kalmar Energi

Förändra världen från Kalmar

Kalmar Energi är regionens ledande energiföretag med en stark lokal närvaro. Vi är ca 100 personer som säljer, levererar och producerar energi och energitjänster i våra kunders omedelbara närhet.

En god granne med hjärta för miljön
På Kalmar Energi brukar vi säga att vi ska vara som en god granne för våra kunder. Någon som ställer upp och ger goda råd. Egentligen ser vi det inte som att vi säljer energi – vi värmer människor och lyser upp deras hem.
Miljön är också något vi brinner för. Kalmar Energi är ett företag som ligger i framkant genom att vi bara säljer förnybar energi, från sol, vind, vatten och biobränslen. Vi arbetar också med ny miljöteknik och utforskar fler möjligheter att skapa ett hållbart samhälle. Hos oss är miljö på riktigt!

Du är vår viktigaste resurs
Har du ett engagemang och intresse för klimat- och framtidsfrågor kommer du att känna dig extra hemma hos oss. Men det innebär inte att alla som arbetar här är lika. Det är olikheterna som driver oss framåt, när olikheter möts föds idéer. Hos oss kan du utvecklas och ändå vara dig själv.

Är vi rätt för dig?
Hos oss arbetar både killar och tjejer i en miljö som vi tror är uppmuntrande och utvecklande. För dig som student kan vi erbjuda en rad olika möjligheter. Vi tar emot praktikanter, vi anställer sommarvikarier och vi är öppna för olika studentprojekt.
Välkommen att höra av dig!